Car Design

Assalamualaikum.

Entri sebelum ni, atin ada tanya pasal tau tak daihatsu hello kitty kan? Sebenarnya kereta. Kereta yang dimodified dengan design hello kitty. Serius comel gila weh. Apa apa jenis kereta pun boleh. Tapi biasa tengok kancil, kelisa, kenari dengan myvi kot. Atas kreativiti masing-masing la. Ada yang serabut dengan aksesori banyak sangat. Ada yang kemas. Okay, mentang-mentang design hello kitty kan, semua benda nak pink. Serabut jugak tengok kan. Kontra dengan warna lain sikit cun la. Makeup kasi simple je. Ni macam nk hias ruang tamu je. Hehe. Nak makeup design ni memang beribu-ribu la habis. Alaaa, bila nak ada kereta sendiri ni. Kalaulah ada, atin nak tukar ni je :


Tengok, dalam enjin pun hello kitty weh. *Ketor pale weh tengokkkkk* Kalau lah dapat ni, sumpah tiap-tiap hari rajin nak drive. Walaweh. Comelnyeeee.


Meter ! Sangat comel. Memang 140km den bawak kalau dapat ni! 


Stereng! Cute gila. Nak nangis ah mcmni!


Seat ! See, Takdela pink sangat. Ok ok la ni. Tido dalam kete pun takpe kalau mcmni !


Tahu tak ni ape? Ni sticker road tax. Awwwww. Aritu pergi downtown, b'lambak mnde alah ni. 

Okay, tu baru design dalam dengan aksesori kan. Setakat aksesori, sikit je la. Takyah banyak. Cukupla tukar kotak tisu dengan sarung yang cantik. Pewangi kereta. Carpet kaki leopard hello kitty. Perghh. Dah cukup dah tu rasa. Kalau dari segi luar, nak mcm design honda jazz ni. Tak nampak pink banyak sangat. Still nampak feminin. Kan?



Cantik kan? Waaaa, hari-hari usha mnde alah ni. Hari-hari usha mudah.my. Berangan la cik teng oi sampai dapat depan mata. T____T

#Gambar curi kat uncle google. Maaf uncle. Comel sangat. Ite t'paksa. Halalkan ye. =.= 


4 comments:

iZyAn cOmEy said...

hello kitty ?? hekhekhek

NINI said...

wuuuuu! comeyyyy! nini pon minat hello kitty jugokkk :D

wzfatinaimanwz said...

same ah. comel gila oppppp.

Hunny Kitty said...

i love hello kitty too.....!!!!

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ