Keriangan di Hari Jumaat

Assalamualaikum.


Yeayyy. Gaji dah masyukk. Senyum sampai telinga. Nanti hujung bulan masam mencuka balik. Muncung mulut kalah mulut itik oi. Adat la tu bila takde duit balik. Hehe. Balik kerja tadi, drive macam hape je. Rasa nak lepas je stereng tuu. Nak joget je dalam kete tu haa. Over kan. Haha. Pusing pantai dulu. Nak feeling dulu, tengah kaya raya ni. Mase ade duit ni la nak b'lagakkk. Puiiiiiiii. B'lagak macam dapat ribu ribu. Padahal ciput je pun dapat. Biarlah, nk over jugakkk. Hehe. Dahla tu koya atin oi. Ni ha, excited dapat gaji. T'pikir nak belanja family ah hari ni. Singgah mekdi, atin beli family dinner box. 


Sampai rumah, semua cover nak senyum. Kena pelawa jugak. Malu-malu pulak. Alahai. ''Sila jemput makan semua, wahai keluargaku tercinta''. Semua kerumun mcm nak tengok bola dah. Hehe. Alhamdulillah, niat nak belanja family guna duit sendiri dah t'capai. Balance nak simpan untuk kawin lahhhh. Haha. Walaupun tak seberapa, ni je la mampu setakat ni. At least, rasa bahagia tengok mereka senyum hari ni. Terima kasih keluarga Wanzul. :)


#Awak, ite dah tak sabar nak jupe awak. Nanti teman ite pegi kawin Ain Tesl D Ahad depan eh! =.=


6 comments:

yaa said...

comel lahh awk ni. ite pon g ngan die jgk kawen ain. jumpe dinu deh :D

wzfatinaimanwz said...

okay. kite jupe dinu. amik gambo deh. haha.

Leeya Azliyah said...

bila nak blanje leeya plak ? ^_^ hihi

wzfatinaimanwz said...

leeya. jom ah. atin belanja. hehe

yasminrosalan said...

sila belanja saya jugaaaa! -.-

haha :P

wzfatinaimanwz said...

jom la minnn. semantara stok masih ada ! hehe

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ