Antara rabun dengan kantanya


Mr. S : Sayang, can I ask something from you?

Atin : Yeah, what dear?

Mr. S : Lepas ni dahla pakai lens? Boleh?

Atin : Ala ala. Kenapa tiba-tiba ni?

Mr. S : Bahaya. Rosak mata nanti. Ada budak kena jangkitan kuman sebab pakai lens. Dia dah tak nampak apa dah sekarang. Dahla, ite sayang awak lah.

Atin : Ala. tak selesa pakai spec bila pakai tudung. T________T

Mr. S : Ye, ite tahu. Tapi, mana best dengan tak nampak sayang?

Atin : Ala. Yelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mr. S : Kalau nak pakai jugak, kena janji dulu? Kena jaga kebersihan. Terutamanya, tangan dengan bekas lens tu. 

Atin  : Ye, ite tahu laaa.

Mr. S : Ite bukan marah awak, ite nak jaga awak je. <3

Atin : Awak awak, nak lens baru !!

Mr. S : Amboi amboi. Nanti kite cari. Tapi, ingat pesan ite eh?

Atin : Okay dear! Hehe.


#Conclusion,saya memang degil. Keras kepala yang amat.  T________T

11 comments:

FabulousTi'a said...

''Ite'' rasa korang omey! HAHAHAHAH.

maksud dia; kita rasa korang comel. :P

comel la teyn. untung la ade bf. hehe

wzfatinaimanwz said...

Ti'a : Hahaha. ite malu lahhh. untung kau lagi nak mat saleh & pak arab jee. :p

yaa said...

walawehhh cuwitnyewwww. hahahaha

ite tumpg happy :)

Cik Deyha said...

anyonyo..sweetla korg ni :)

yasminrosalan said...

sweet macam gula gulan BF awak!!!! :PP smoga bhagia sammpai bila bila. kawin cepat pi!!! :PP

wzfatinaimanwz said...

mc yaa : awk ngnjing sy lalu op. hihi

deyha : hehe. <3

min : awk sweet mcm cupcake. amin amin. bkn Amin eh. 'akam' je boleh pgil amin. hehe.

FabulousTi'a said...

Aku nak. tapi belum tentu dapat.tolong doakan ye. HEHE.

P/S:semoga korang kekal sampai syurga. dah macam lagu faizal tahir. HAHA.

AdeQ Nasuha said...

alolololo..tomey2..ite pun sayang awak gak jaga baek2 mate tu :P

wzfatinaimanwz said...

Ti'a : thanks babe.

chua : hehe. okay awak. :)

a n a b e l l a said...

aten, pakai lens okay je. kene pandai jage la..
pakai specs kalau selalu sangat nanti mate sembab la.. huhu

wzfatinaimanwz said...

atin dari form 3 lagi dh pakai lens. dah jadi sensitif dah kalau pakai lama even pandai jaga pun. susah rabun ni. sekarang, nk g mane2, kena bwk spec skali. T____________T

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ