Great Moments & Thanks November ♥

Assalamualaikum.


Hai hai. Hello hello. Lame gile tak update. Sibuk membawa diri la katakan. Hehe.Actually, atin pergi amik transkrip kt kuis. Kebetulan memang nak pergi wedding kawan ni. Satu batch. Ain namanya. Menyelam sambil minum air, boleh la dating dengan hero atin ni. Kalau takde hero, memang patah kaki la jawabnya. Puas hati jugak la dapat jumpa. Tu yang sampai demam takleh bangun. Terima kasih tak terhingga buat doktor kesayangan yang sanggup jaga ite selama 2 hari b'turut-turut. Sorry banyak menyusahkan. Gambar poyo je banyak. Kitaorang dah takde photographer tegar dah sekarang. Sadis.


Thanks for all your suprises. Appreciate it. <3
.
.
.
.
.
.
.


Untuk Ain & Faiz, selamat pengantin baru. Tahniah untuk kalian. Seronok tengok ain dah jadi isteri orang. Selamat berumah tangga. Moga b'bahagia hingga ke syurga. Moga dapat baby yang gebu dan comel mcm korang. Hehe. Mehla honeymoon kat ganu ni, swimming pool kat tengah jalan je. Hehehe. :p




Ni je gambar dalam kamera ite. Sorry kalau ada yang takde. Tak amik gambar sangat pun. Kualiti lumix hampeh. Nak tukar dslr la lepas ni. Btw, seronok jumpa korang semua. Nanti ada masa jumpa lagi. Muah muah. Lot of love. Bye. 


#Pernah dengar daihatsu mira hello kitty? Tahu tak menatang ape? Coming soon ya. :)


6 comments:

Mira Nadia :) said...

Hai Aten..hehehehe :P

wzfatinaimanwz said...

gila ! haha

iZyAn cOmEy said...

patut la tin terase ngan post kak maren .. sory ~ didn't mean to hurt ur feeling .. T____T

wzfatinaimanwz said...

its okay :)

~*FieQaQeiF*~ said...

sweetnyer pakwe dier ngan dier...

wzfatinaimanwz said...

awak dgn juwe lg sweet. :)

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ