Apa nak jadi?

Assalamualaikum.


Balik kerja, terus mengadap laptop. On fb & blogwalking. Nasib baik takde twitter ke, tumblr ke, formspring bagai. Tu pn nasib baik friendster dengan myspace dh pupus lama dah. Haha. Kalau ada semua tuh, silap hari bulan tak sempat pakai baju rasanya. Haha. Ape kehel yang teruk sangat ni cik tin. Aigoooo. Dulu duduk hostel bukan main lagi. Sekarang duduk rumah, makin menjadi-jadi. Fb  dah macam makanan harian dah. Teruk bebeno. T________T. 

Pucat lesi. 
Jangan tengok lama-lama muka ite. Huduh gile. Eyebag dah macam beg sekolah dah. Kawan-kawan, tolong bagi tips kecantikan sikit kat ite ni. Ite ni noob gile bab nak cantik ni. Bila tengok orang cantik, terus rasa rendah diri sangat. Nak make-up? Harem jadah nak pakai. Langsung tak reti.  Shawl?  Baru 3jam pakai dah rasa rimas. Bawal  & syria je ite mampu. Muka pun takde ah licin macam tomato. Hmmm. Bila nak cantik macam nora danish/tizz zaqyah ni? Suka tengok diorang pakai tudung.  Okay, nak cari pasal stalk lagi. Bye. 


#Sobri, takboh jupe ah kalu gini. Ite malu. T______T

10 comments:

yaa said...

gedik! bile awk huduh nyee. awk comel lahh -__-

wzfatinaimanwz said...

comel nape. tgok molep gokkkk. huduh sepang koong. T____T

NINI said...

olohh olohh semek ni. comeyy doh tu. comeyy sepanjangg mase. tadop pon time dop comey. dakpe aten, jadi diri sendiri jek. osoh ikot org ngat ;)

wzfatinaimanwz said...

hehe. dopleh ar nini, rs rendah diri ea. dh ye ah. hehe. thanks nini <3

iZyAn cOmEy said...

beg skoloh dop gitu tin .. ahaha ~ :P

ieyza afieyna said...

awak comel la.. ;)

ieyza pun xreti nk makeup2 ni..hee

wzfatinaimanwz said...

kak izz : peribahasa baru ni. haha

ieyza : xyah makeup la. dh cun. :)

EyqaLuvender said...

comel da ni..hehe
amboi,cmpay tanak jmpe ngn cik abg die...jgn gtu t abg rndu cmne?hik3

wzfatinaimanwz said...

hehe, biar die simpan je la rindu. tengok dari jauh dah le. hehe. :)

Ana Farhana said...

pucat pn masihhh cantek atin.. :)


tips kecantikan ? haha,sme je~ tak reti mekap mekap nih :P

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ