LOVELY SATURDAY

Assalamualaikum.

Hari sabtu yang happening bersama teman sekampung, teman satu sekolah, teman suka dan duka, dan teman sewaktu dengannya. Hehe. Hanging out b'4 wajib terlebih dahulu sebelum ada yang akan meninggalkan kampung demi menuntut ilmu di negeri orang. Perantau la katakan. Hoi, skema gila ayat den. Pada mulanya plan lain, lain jadinya. Last minute punya plan. Ambik peluang nak celebrate birthday kawan atin ni, fafa. Celebrate awal 2 hari. Ampunnn bukkk. Nggak ada masa dong. T'paksa wat awal sikit ye. Janji cukup 4. Sasa belanja pizza. Atin dengan rara support secret recipe slice je. Sebab memang last minute. Keluar dengan diorang, gelak sampai tak ingat dunia weh. Tengok orang pelik sikit, mula lah gosip sakan. Haha. Penat gosip. Snap gambar. Tu la keje bila dah keluar. Tak caye, tengok ni.

Sebelum
birthday girl yang tengah tu. fa. :)
Sasa & Rara
Selepas
Dari Dungun ke Mesra Mall dengan hujan lebat, Sakit pinggang den drive. Jalan pun tak nampak. Drive avanza macam bwk satu kampung. Gedabak besar macam bas. Hebat tak saya?:p. Nasib baik time balik hujan dah reda, pecut sampai rumah pukul 9 malam. Fuhhh, nasib baik tak kena marah. Tamat la entri lovely saturday saya ni. Bye. Haha. *takde apepun padahal.  >.<


THANKS FOR EVERYTHING, FRIENDS.



2 comments:

eiyfa ganu said...

wOo ! so sweet (: btwy tenQiu for evthing yaa..i alwy rmber that ^_^ sayang rara sasa tintin <3

wzfatinaimanwz said...

Oh yeahhhh <3

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ