Rezeki tidak menyebelahi Tranung.

Assalamualaikum.

Piala Malaysia untuk 2011 sudah tamat. Tapi hari ni baru rasa nk update pasal ni. Yela kan, frust menunggeng lagi ni. Hehe. Tahniah buat Negeri Sembilan. Sekali lagi Piala Malaysia milik nogori tahun ni. Syabas Tranung, layak ke final pun sudah cukup membanggakan. Tipulah kalau atin cakap atin tak sedih. Sedih plus frust sebab dah 10 tahun tunggu Piala Malaysia milik Tranung lagi. Nak macam Piala Malaysia tahun 2001 aritu. Tapi apakan daya, takde rezeki. Sebagai penyokong profesional, kenalah terima. Adat permainan ada menang dan kalah. Tak perlu nak gaduh bagai. Emo emo jugak. Takyah lebih-lebih. Player pun takde nak emo macam supporter la. Player lagi stress. Korang boom boom pow je nak kritik itu ini. Coach pun takde nak emo macam korang. Tak perlu nak cemuh negeri orang lain. Setiap negeri ada keistimewaan masing-masing. Yang tak minat bola tu, takyah nak buat minat sangat. Tak tahu apa-apa, takyah nak komen lebih. Orang menyampah la der. Penatlah bebel. Warga Tranung mesti frust nunggeng op. Haa, ni atin ada ubat paling mujarab nak hilangkan frust. Jom kita tengok gambar-gambar ni. Pasti anda terubat ! Hihihi.

Terbaik Haji Irfan Bakti. 
Muka excited ye.
Aku tergoda. awwww. Ashaari Samsudin. <3
Muah muah Sharbineeeeee !
Coach terbaik !
Ismail Faruqi <3
Joseph Kallang
Kapten Mazuki mmg tinggi weh. 
Manaf Manaf. <3
Sebelum & Selepas, Haha,
Dahla, nantikan ade lagi yang remove atin kat FB. Kan meluat tengok lama-lama. Sudahlah dengan provokasi  bola. Saya fed-up lahhhh tengokk. Please respect each other. Baru 1 Malaysia ! 

6 comments:

yaa said...

hoiii ni bikin jeles ni, hahaha (nangis hentok kaki)

#remove lahh, ade org kesoh ke tin? dop jella kot nk saem nge org gitu :p

wzfatinaimanwz said...

Haha. beng mecok gitu. haha.

# takut ira remove tin kekgi op? hehe

yasminrosalan said...

atin dikelilingi jejaka jejaka tampan nampak. whoaaaa jeles banyak ni. hahaha :P

wzfatinaimanwz said...

yasmin : yes yes min. sy rasa nak pengsan wooo. hehe. kalah aaron aziz dah. gila bayang tak habis lagi ni. sila jeles banyak lagi !

Ziey Mazzyha said...

Atin jht! remuv kang! Dhla lgu sedeh kt blog. Ni nk nanges eh. HAHA ;p

wzfatinaimanwz said...

Hahaha. jangan nanges. kan xboh ajop g dating ngn abg2 hensem thn depan kannn. =)

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ