30-Day-Style-Challenge (4)

Day 4- Favourite pair of shoes that you own 


Hey hey. Part ni macam malas je nak update. Haha. Sebab aku banyak flat shoes dengan sneakers je. Bosan kan aku ni? Heels? Takde aku nak pakai. Takreti nak pakai. Cuma aku ada wedges je satu. Tu pun sekali dua pakai. Macam zirafah je kalau aku pakai heels. Nak jalan pun nak cover lagi. Kalau jatuh mana la nak letak muka ni. So the best choice, aku pilih flat shoes je. Sangat selesa. Satu lagi, aku suka beli kasut yang semua boleh match dengan apa yang aku pakai. 


Ni sebahagian kasut yang aku ada. Selebihnya dah buruk, takleh pakai dah. Yang ni je yang tinggal. Yang latest punya jatuh kepada si comel kuning tu. Hehe. Suka tengok reben dia. Vern je pn. Harga dia 39.90. 


Haa, ni la kot favourite aku sekarang. Dia lah peneman setia. Dialah yang terbaik. Aku selesa. Aku sayang. Semoga aku dapat cari pengganti baru lepas ni. Lagi banyak koleksi kaum kerabat kau. Haha. Ok, Bye :D


#Terima kasih Shahira Mf. Dia buatkan untuk ite header comel sangat dengan adjust sidebar ite. Thanks a lot. Mmmmuah! <3

3 comments:

FabulousTi'a said...

simple je, tapi comel je. aten ni suka benda yang comel kan. hihi

Shahira Mf said...

comellll.. kte pon suke flat shoes tp most dh xleh paka. ble rosok, beli hk baru. rosok, beli lagi. hahaha

wzfatinaimanwz said...

ti'a : hehe. aku suka simple2 je ti'a. asalkan comel. hehe. satu lg, aku xleh tgk ribbon. comellll.

ira : mmg ar, flat shoe dopleh lasok. tp sedap pakai. tu rosok sokmo. hehe

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ