30-Day-Style-Challenge (2)

Day 2 -  Your color palette / what color do you like to wear?


Yeahh, this colours that makes me more look gojes mcm kacang gajus. Haha. Perasan gila fafi ini budak. Hee. Most hartapusaka yang aku ada semua banyak dari warna-warna ni je. Tapi baju aku kebanyakannya ala-ala pink gitu. Bila aku bertudung, aku paling tak suka dengan warna putih. Sebab rasa tak sesuai dengan muka aku. Rasa muka aku burn/gelap/hitam. Haha. Tapi aku suka tengok orang lain pakai putih. Agak jeles bila tengok diorang pakai sesuai je. Bila aku pakai, macam hape je aku tengok. Macam negro pun ada. Paling aku suka warna pink smooth. Warna dia takdela striking sangat. Soft je. Pastu pakai tudung warna terang. Aku suka ! Aku pun sebenarnya confuse warna apetah aku suka sebenarnya. Hehe. Tapi kan, sebenarnya kita kena cuba try. Try lagi. Cuba lagi. Hehe. Ye, kita kena yakin dengan warna kita pakai. Most important, what matters most is how you set yourself. Its the best key of confident.  Actually, ada satu lagi warna yang aku suka. Warna purple. Palette kat atas tu aku google je, so aku malas nak edit tambah warna purple lagi satu. Hehe. Aku rasa grammar aku makin terabur sekarang ni. Sorry guys. Okay, see you next 30-Day-Style-Challenge yaaa :D


# I think i need improve myself. I want to be gorgeous for my future Zaujah only. *gedik* :D


6 comments:

FabulousTi'a said...

Uish, comel la aten.
cepatlah kahwin eh. ti'a tunggu ni. hihi

wzfatinaimanwz said...

Ape yang comel tah ti'a? Insyaallah, asap. apepun, tunggu kitorang btl2 stabil dulu. :)

FabulousTi'a said...

betul tu. kena stabil dulu.
next year la aku rasa korang nikah. HAHAHA.

wzfatinaimanwz said...

Yeayyy. taksabar.
amin.

Shahira Mf said...

org pon suke warne gini ! vintage gituuu :D

wzfatinaimanwz said...

dopleh tengok kaler gini. jadi gile. hehe.

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ