30-Day-Style-Challenge (3)

Day 3- Favourite piece of clothing that you own 

Hadoii. Penat aku cari baju favourite dalam almari. Hari ni baru jumpa. Hihi. Takdela, mana ada sangat baju favourite. Rasa nak pakai apa, pakai je yang mana ada. Lagi satu, aku jarang shopping baju. Cerewet sangat ini budak. Tapi bila aku dah b'kenan sangat, terus beli. Tapi pantang betul bila dah b'kenan ada calit kotor bagai. Hilang mood nak beli. Mula la mulut muncung panjang kalahkan itik. Haha. Okay, ni yang aku paling suka la antara baju favourite yang aku ada. 


Kedut kedut sikit. Sorry, tak kuasa nak iron semata-mata nak upload kat sini. Haha. Special baju ni sebab aku beli kat bundle. Sekali tengok, aku terus jatuh cinta. Aku suka reben bunga  dengan labuci tu. Aku rasa comel. Tak kisah ar bundle ke ape dah. Nak tengok aku pakai baju ni? Janji jangan gelak eh? Hoho. :D




Macam harem aku tengok. Haha. Geli aku. Sebab tu aku jarang pakai. Tapi aku suka baju ni! 

Okay, bye.


4 comments:

Shahira Mf said...

comey. pink gituuu :D

wzfatinaimanwz said...

nk suke eh. komen mula terus or. haha. :D

FabulousTi'a said...

ya ALLAH. comel sokmo! betul tak aku cakap ni? HAHAHAH

wzfatinaimanwz said...

Haha. betul! teruskan usaha anda ti'a. mana tau jodoh kau dengan abang aku. Haha. :D

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ