Morning Picnic ! :p

Assalamualaikum.


Dua bulan kat rumah, baru semalam paling awal gila atin bangun. Hehe. Teruk kan? Keje petang. Takyah runsing nak bangun awal. Tapi memandangkan semalam ada suprise untuk kawan atin ni, nisa namanya. Nak celebrate birthday dia. Even dah lepas, plan nak suprisekan nisa tetap jalan! Tapi still Oktober lagi kan sa? Sebenarnya memang nak plan awal lagi, tapi ada perkara yang tak dapat dielakkan. So semalam lah masa yang paling sesuai. Tapi pelik sikit, picnic di pagi hari. Haha. Comel kan? Malangnya, hujan pagi semalam. So ktorang decide cari tempat b'teduh area pantai tu. Nasib baik ada. Kira jadi la ala-ala morning picnic ni. Menu makan pulak, bihun tomyam & ayam crispy, chef mira masakkkk. Best. Kek birthday semua efa uruskan. Dessert pun ade tau. Atin buat triffle. Semua sedap-sedap. Dah boleh kawin dah ni. Hehe. Lepas makan. Hujan dah b'henti, sesi amik gambar la pulakkk. Itu memang wajib ye.

See, saya yang biasa. hidung tak mancung. tak macam awak :'(
Haa, ni 3 gadis yang plan abis-abisan untuk nisa. Yang tengah tu, chef mira. Pakar bihun tomyam tuuuu. Sodapppp. Sorang lagi tu, efa namanya. Suka sakat orang. Kek punya pasal, abis seluar dia. Haha. Baju merah takyah nak kenalkan. Dah tahu kan sape. Hehe. Tengok, biasa sebiasa je atin ni. Simple sangat. Tak reti nak bergaya. Tapi sekarang, makan je keje minah ni. Bila nk gemok ni? Orang lain sibuk nak kurus, kita sibuk nak gemok. Haha.

Ni la si kecil molep Nisa. Nasib baik comel. <3
"Sa, maaf neh kalau ada kekurangan kami buat ni. Ni je mampu sa. Lagipun bukan takboh lepak kat fast food, memang sengaja wt gini. Kalu gini, rs lagi best. Ada view lagi. Fast food sokmo doh kite lepak. Ni untuk sa, lain dari yang lain ar pulok. Hehe. Tin rs, ni first time wt mende alah gini sepanjang kite kawan op. Lainkali wat lagi. Thumbs up sa!"



True friends are very difficult to find, hard to leave, and impossible to forget. Remember, the greatest gift is not found in a store nor under a tree, but in the hearts of true friends. So, hold your true friends with both your hands. :)

2 comments:

niesa said...

heheh..mekasih tin, korg ni..saje jew kn..susah2 jew..btw best gler smlm..happening habis..thumbs up jgk lh tuk korg yg bersusah pyah plan ni sume..sa hargai sgt2 tau..happily frienship ever after... =)

wzfatinaimanwz said...

adop hal la sa. BFF <3

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ