New Job New Story

Assalamualaikum.

Sejak kembali jadi perantau ni, dah takde masa nk update blog, nak kejar 30-day-challenge lagi, memang tak sempat. Terpaksa tergendala seketika. Sorry Ti'a. Dah jauh korang tinggal aku. Hikhik. Busy. Busy settlekan apa yang perlu disettlekan. Apa yang busy sangat? Padahal busy dating je sebelum report duty. Sekarang dah jadi guru tadika kat Putrajaya ni. So, sebut je tadika mestilah budak-budak 4,5,6 tahun je. Sangat beza dengan budak sekolah rendah. Macam mane la nanti agaknya. Tak kisah la ape pun, janji dapat timba pengalaman baru. Harap takde ape masalah jiwa raga lagi dekat tempat baru ni. Moga kita semua dimurahkan rezeki. 
.
.
.
.
.
.
.
.


Apa ni? Jangan gelak eh. Dalam sibuk dating sebelum report duty kan, ada orang tu kasi suprise kat kite. Kali ni limited edition punya. Takde jual kat mana-mana okay. Haa, mana ada jual kat kedai menda alah ni! Tak sangka kreatif jugak hero saya ni. Hehe. Tak tahan dengan bentuk love dengan tepi kertas A4 yang dibakar dengan lighter. Ada style la. Hehe. Tak payah guna duit pun, yang penting ada sentimental kat situ. 

Terima kasih buah hati! I love you so much. <3


#Dah 2012 ni, ayuh kita melangkah ke misi sampai ke destinasi !


5 comments:

Syuhada Nasya said...

waw ,, untung laaa bf bagi , hihii

FabulousTi'a said...

HAHA, aten. 2012 ni pun aku rasa akan busy wei. aku pun dah dapat kerja jugak.:) heeee.

takpe, kalau ada masa kau buat je la.:)

alahai, comel gila si sobri. sape lelaki sape perempuan ni? hehe. :P

gigih sobri buat, sweet wei.:)

p/s: cepat kahwin ye aten! <3

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

wzfatinaimanwz said...

hehe. :D

wzfatinaimanwz said...

haha. okay. kau keje kat mana weh?

dia memang camni wei. serba boleh. hehe

Ana Farhana said...

wahhhhh! kelassss... :D

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ