Ke'busy'an + Ke'lazy'an = Nothing

Assalamualaikum.


Fuhh, lamanya rasa tak update. Busy sangat sejak kebelakangan ni. B'kerjaya la katakan. Tertib sikit hidup sekarang, bangun pun awal. Makan tepat pada waktu. Tak tepat pun, asyik makan je. Hehe. Alhamdulillah, tranformasi yang agak meransangkan. Disebabkan itu, kemalasan nak update blog mbuak-buak. Apatah lagi blogwalking di blog orang. 30-days-challenges bila nak habis tah kalau mcmni gayanya. 


Apepun, saya rindu dengan mereka tatkala berjauhan saat ni ! 



Today also is birthday's my little sis. Happy Birthday Adek! Belajar rajin eh. Nanti kak tin balik bawak hadiah. I love youuuuuu adek!  *Huduh gila muka den ! Tak lupa jugak untuk Ti'a ! Happy Birthday ! Hope your birthday blossoms into a lots of dreams come true! <3


#Nanti ada masa nak update pasal kerja baru dengan budak-budak comel. Wait ya! See you!



2 comments:

Shahira Mf said...

tumpg hepy ke saeng ambe ni. bgus2, save duet, bule kawen cpat ekgi :D

wzfatinaimanwz said...

hehe. amin. nnt boleh beli skirt ke ira. hehe

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ