BAHAGIA KENAL DENGAN MEREKA !

Oh yeah ! 
Excited dengan tajuk entri aku kali ni. *oh yeah lagi sekali*
nk dijadikan cerita, aku seronokkk kenal mereka semua ni. Kalau tak kerana KUIS, aku mungkin tak kenal mereka semua ni. Sejak tanam anggur kt rumah ni, Seriously aku rindu sangat dengan suasana kt KUIS.
Segala kenangan ada kt situ. Suka duka. Rinduuuu giler wehhhh !


Ni la budak kelas aku ! TESL E ! Salah satu kelas paling ayuu sekali sebab kelas aku takde lelaki !
Best la bila nk gelak tak ingat duniaaa kannn. Hehe. Tapi, kadang-kadang boring jugak laa.
Waaaaaa, rinduu nak g kelas balikkkk ! Dulu bukan main lagi liat nk bgun pagi pergi kelas kan. Kan dh rinduuu. hahaha. Dalam kelas, aku mcm diam sikit kot, tak banyak cakap sgt. Kn TESL E? Kn? hehe.
Aku present pn mcm malu-malu. Tak brape nk yakin sangat. Tak tahu kenapa. aihhh. Tapi, alhamdulillah, time praktikal b'jalan dengan lancar. Aku dapat berhadapan dengan student aku dengan baik. 
Aku garang tau !*bekengggg* Hahaha.




Dalam kelas mahupun luar kelas, aku asyik bdue je dgn membe aku sorang ni, 
name die, Aten Ain. 
Rapat la dengan die, dari sem 1 lagi smpai last sem. selalu pergi kelas same-same. 
Share something yg perlu share same-same. Hehe. 
Yang pakai tudung hitam tu la die.* npk ganas tp dlm hati ade taman* Haha.
Yang pakai tudung coklat tu Kak Suha. *doktor cinta* Haha. 
Yang mcm kajol tu, Syira. *garang tapi menawan* Haha. 
Selalu jugak dengan Kak Suha dengan Syira. Ade je cari pasal. hehe.
Dengan diorang ni aku memang banyak ckp la. Selalu gaduh dengan Syira. Kak Suha pulak doktor cinta aku. Ade masalah, selalu tanya dia la. Hehe. Respon dia pasti memuaskan hati aku. Hehe. Yang lain start rapat mase buat theater production, seriously time ni kite dah macam rapat dari sebelum ni. Best kann? 
Rs mcm nk putar balik masa ni. cepat sangat berlaluuuu. Aihhh.




Okay, selain diorang, aku sangat bahagia kenal mereka ni since sem 1 lagi. 
Housemate & roomate aku kt KUIS. 
Serious aku sayang gile kt diorang. Aku rs diorang lagi kenal perangai aku mcmner. 
Yela, dari sem 1, sampai la  hari last aku kat Kuis sebelum pergi praktikal kt Shah Alam aritu. 
Sedih gile mase tu. Kitaorang rapat dah mcm adik-beradik dh. 
gaduh mcmnepun, bersatu jugakk akhirnyaaaa. 
Rinduuuu korang sangat ! 




Haaa, ni plak time praktikal kt SRAI 19, Shah Alam. 
Semua 7 orang termasuk aku. 
Kedua baju maroon tu bdk PI, Eqin & Mira. Yang lain TESL.(Chua, Dd, Syada, & Ezu)
Kt sekolah, ada la suka duka. ada yang best. Ada yang tak best. Malas nk cite kt sini. Hehe
Kt Shah Alam ni, kitorang 4 orang sewa rumah.*puaka* haha. (Dd, Chua, Syada & Me). 
Kitorang je dpt rs bahagianyeee menginap rumah tuuuuu. Hehe. 
Hepi laa dengan diorang ni. kepala semua gile. Bila dah stay sekali, makin rapat jadinyaaa. 
Kat KUIS, tegur pun tak. usha camtu je. Bila dah stay sekali, baru tahu diorang ni mcmne. Hehe. 
Untuk Dd, terima kasih banyak sebab tumpangkan kite pergi ke sekolah sepanjang praktikal dengan saga@viva awak ! 
Jasamu tetap ku kenangggggg ! Hehe.
Untuk Chua, trimas sebab awak selalu belanja kite & jd pendengar setia saye! Hehe. 
Untuk Syada, terima kasih jugakkk dengan kegilaaan deme m'ceriakan hari-hari kita sepanjang praktikal ni !


Last sekali aku tak lupa, kerana kolej aku jugak la aku kenal dengan 'dia' ni. Hehe.
Sape 'dia'? 'dia' laaaaaaaaaaa. Hehehe.
*TEKA LAH*


Ok, Bye ! Haha.

5 comments:

AdeQ Nasuha said...

welcome...miss you too :)

wzfatinaimanwz said...

miss you more darling ! :p

LanNa said...

sedih la tien..sob2.. ( lari masuk blik nangis atas katil ) :(

LanNa said...

windu blako...

wzfatinaimanwz said...

kak suhaaaaaaa. i missss youuuuuuu !

COPYRIGHT@WZFATINAIMANWZ